TV csatornák és műsorgyártók
Nike kosárcipő

Nike kosárcipő

A kosarazás felkapott sport, de természetesen nem az egyetlen, amit gyakorolni lehet a rendszeres mozgás érdekében. Mindenképpen szükség van arra, hogy gyakran kimozduljunk a komfortzónánkból az aktívabb életvitel mentén, hiszen csak így tudjuk fitten tartani magunkat. A Nike kosárcipő valóban komoly segítőtársunk lesz abban, ha felhagynánk a rendszeres lazsálással és szeretnénk kicsit többet kihozni magunkból a megszokottnál.

Az egyedi felépítés és stabil kialakítás azt nyújtja, amire szükségünk van. A talp minden esetben kulcsfontosságú tényező, hiszen haladás során ezt a részét terheljük néha lágyabban, máskor komolyabb megterhelésnek kitéve. A Nike kosárcipő ezért olyan rugalmas hab felépítést kapott a középrészen, ami nyomás alatt volt letesztelve a készítés során.

Az ízületek megóvás érdekében, a boka is komoly tartást kap, valamint a lábujjnál hálós anyag erősíti a felépítést. A Precision 5 Nike kosárcipő tehát a precizitás jegyében született meg, ami új távlatokat nyit előttünk a használat tekintetében.