TV csatornák és műsorgyártók
Mr Selfridge fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mr Selfridge
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az Emmy- és Golden Globe-díjas “Downton Abbey” sikersorozat után, egy újabb kosztümös sorozatot tűzött műsorra a Story4. A “Mr. Selfidge” közel 20 országban lett a nézők nagy kedvence, így a siker bizonyára Magyarországon sem marad el. A nézők március végétől, minden hétfőn este 21:35-kor kísérhetik figyelemmel az izgalmas eseményeket.
A filmbeli történet 1909-ben játszódik Londonban, Harry Gordon amerikai vállalkozó főszereplésével, aki az Oxford streeten nyitott egy áruházat, ami egy igen különleges helynek számított abban az időben. Az üzletember célja az volt, hogy a vásárlást mindenki számára izgalmassá tegye és ennek érdekében minden trükköt be is vetett. A gazdag londoni élet tökéletesen bemutatásra kerül, de mellette, a ragyogás hátterében gőzerővel megy az ármánykodás, ami ebből a történetből sem maradhat ki. Az új kor hajnalán, London hatalmas városa valósággal forrongott, póker partik, izgalmas klubok, füstös kocsmák, különleges társaságok egyvelege szippantotta be a gazdagokat. Utánozhatatlan érzés, ami a nézőt is hatalmába keríti a film nézése közben.
Az első rész március 31-én került adásra és máris megismerkedhetett a néző Harry Selfridge-dzsel, aki hatalmas tervekkel érkezett Londonba, hogy megnyissa a legpompásabb áruházat, mindössze egy év alatt. A fogadtatás sokkal hűvösebb volt, mint amire számított, nagyon sok nehézséggel kellett a munkálatok során szembenézzen, de a lelkesedése ez idő alatt sem hagyta cserben. Mindent megtesz annak érdekében, hogy az álma megvalósuljon, hogy mindez mennyire sikerül a következő részekben kiderül.

Print Friendly, PDF & Email