TV csatornák és műsorgyártók
Mintázott téli gumi

Mintázott téli gumi

A hideg és havas időszak nemsokára itt van, hiszen már érezni lehet, ahogyan egyre hidegebb szelek fújnak, a tél pedig sokaknak megváltoztathatja az életét. A téli gumi először is minden autótulajdonost érint, aki ebben az időszakban is szeretne autózni.

Viszont olyan is van, aki ebben az időszakban abszolút nem közlekedik az autójával. De persze minden téveszmét elkerülve biztos, hogy a téli gumi használatával stabilan és biztosan, csúszásmentesen vezethetünk. Az autósoknak minden esztendőben a téli és zord időszakban meg kell küzdeniük a hóval, jéggel és néha még az ónos esővel is, ezek a viszonyok pedig nagyon veszélyessé tehetik a vezetést.

A minőségi téli gumi azonban ezekben a szituációkban megállja a helyét, ami által az autóval sokkal stabilabban hajthatjuk végre a különböző manővereket. A mérnökök úgy alkották meg ezeket az abroncsokat, hogy azok minden téli útviszonynak megfeleljenek. A különleges anyaghasználat és mintázat a téli gumit olyan remek tulajdonságokkal vértezte fel, amelyekkel szinte képtelenség a megcsúszás még a havas utakon is.