TV csatornák és műsorgyártók
Vállalkozói képzés

Vállalkozói képzés

Az iskola, majd az egyetem elvégzésével, még nem mindenki tudja azonnal, hogy pontosan mihez akar kezdeni az életével. Profiltól függően, sokan gondolkodnak azon, hogy valamilyen céget nyissanak. Hogy ez megtörténhessen, szükség van némi tapasztalat megszerzésére és egy vállalkozói képzés elvégzésére. Ez aztán egy kezdeti lendületet adhat a karrierünknek.

Amennyiben fuvarozásban gondolkodunk, akkor látogassunk el a transzportstudium.hu oldalra és tudjuk meg a részleteket a tanfolyamról! A 14 napon át tartó vállalkozói képzés nem csupán a kellő pénzügyi, jogi és munkaügyi ismeretekkel lát el bennünket, hanem segít abban, hogy maximálisan megfeleljünk a vezetői pozícióra.

A tudás az egy dolog, de a tapasztalat teljesen más, amire úgyis időközben fogunk rájönni. A megszerzett diplomával 10 éven keresztül gond nélkül tevékenykedhetünk a szakmában, majd egy megújító vizsga keretén belül, ismételt 10 évre kapunk engedélyt. A vállalkozói képzés mindenképpen megéri a befektetett időt és energiát.