TV csatornák és műsorgyártók

Elektromos fűtőpanel

A legmodernebb fűtési módszerek még kevésbé ismertek hazánkban, bár már néhány helyen lehet találkozni velük. Magánházakban azonban még ritka látvány az elektromos fűtőpanel, pedig számtalan olyan helyzet van, amikor előnyösebb más megoldásnál.

Talán az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy pillanatok alatt eléri a kívánt hőfokot és nagyon gyorsan kellemes környezetet varázsol a lakásban. Szintén előnyös tulajdonsága, hogy bárhova felszerelhető, akár a mennyezetre is.

Sőt, az elektromos fűtőpanel akkor a leghatékonyabb, ha a plafonon kap helyet. De nem feledkezhetünk meg az infravörös sugarak szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról sem. Ez az érv is az elektromos fűtőpanel felszerelése mellett szól.

Persze sokan úgy gondolják, hogy egy elektromos készülék, ami nagyobb helyiséget is képes felmelegíteni, biztosan sok energiát fogyaszt. Nos, ez nem így van. A modern elektromos eszközök már igen hatékonyan alakítják át az energiát, így kevéssel is beérik. Az elektromos fűtőpanel jó választás, ha divatos és hatékony fűtési megoldást választana.