TV csatornák és műsorgyártók
Evminov pad gerinctorna Gödöllő

Evminov pad gerinctorna Gödöllő

Ezt a gyógytornát elsősorban porckorongsérv kezelésére alkalmazzák. Ezt a komplex módszert Ukrajnában szabadalmaztatták, viszont napjainkban az Evminov pad gerinctorna Gödöllő városában is hatalmas népszerűségnek örvend. Ha rendszeresen részt vesz a terápián, akkor 1-2 hónap elteltével jelentős javulást tapasztalhat, 1 éven belül pedig teljesen megszabadulhat a panaszoktól.

Különösen ajánlott azoknak, akik irodai vagy egyéb ülőmunkát végeznek. A helytelen testtartás visszafordíthatatlan deformációt okozhat a porckorongok szerkezetében. Az Evminov pad gerinctorna Gödöllő gyógyközpontjaiban sok embernek nyújtott már segítséget.

Maga az eszköz védett gyártási technológiával, speciálisan előkészített szárított csomómentes fából készül. A 46 fa alkatrészből álló rugalmas felület erős alapot biztosít a rehabilitációs módszer kivitelezéséhez. A gyakorlatok a gerincet stabilizáló mély hátizmok edzésére és regenerálódására összpontosulnak. Az Evminov pad gerinctorna Gödöllő intézményeiben személyre szabottan történik.