TV csatornák és műsorgyártók
infraszauna

Infraszauna

Vásárlásnál célszerű pontos költségvetést készíteni. Az infraszauna árát befolyásolja a kabin anyaga, a sugárzó típusa, hogy hány férőhelyes. Anyagát tekintve kétféle modell közül lehet választani, egyik a kiváló minőségű, szinte teljesen csomómentes hemlock fenyő, ami 200.000 Ft-tól szerezhető be.

Másik modell az enyhén sötétebb árnyalatú vörös cédrus, ami 300.000 Ft-nál kezdődik és intenzívebb illattal kényezteti a tulajdonosát. A sugárzó típusát tekintve szintén két lehetőség áll a vásárló rendelkezésére, a hagyományos carbon panellek valamivel olcsóbbak, mint az újabb, teljes spektrumú sugárzók, amelyek nagyobb mértékben lefedik az infravörös sugarakat.

Férőhely szerint kissé nagyobb a választék, az ár mellett érdemes figyelembe venni a személyes igényeket is. Amennyiben a háztartás többi tagja is csatlakozna az infraszauna kabinjában eltöltött órákhoz, érdemes valamennyit befektetni és több férőhelyes modellt választani. Ezáltal Ön nemcsak egyedül, hanem a családja és a barátai körében is kikapcsolódhat.