TV csatornák és műsorgyártók

Van egy dilemma, amivel szinte minden nő szembesül reggelente, aki tökéletes frizurára vágyik a nap folyamán. A tiszta hajat vagy a stílusos fürtöket válassza inkább? Ha megmossuk a hajunkat, akkor nincs elég időnk megszárítani, nemhogy begöndöríteni. Ha pedig tökéletes fürtökre vágyunk, feszegetni kell a samponunk határait.

De úgy tűnik, hogy a Dyson hajformázó újításának hála nem kell választanunk. Pár évvel az úttörő Supersonic hajszárító bemutatása után a márka most tényleg leveszi a lábáról a szépségipart egy olyan eszközzel, ami azt ígéri, hogy csupán forró levegő sugarakat használ a szárításhoz, göndörítéshez, hullámosításhoz és az egyenesítéshez is.

Persze sokan úgy gondolják, ez túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. De nem az! A Dyson hajformázó nedves hajon is alkalmazható és talán ez a legnagyobb előnye. Korábban a hajformázó eszközök használata előtt a hajat teljes meg kellett szárítani, ami valóban időigényes folyamat volt. A Dyson hajformázó azonban nedves hajon is használható, miközben beállíthatjuk a választott stílust.