TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Az RTL kábelcsatornái országos tv premierekkel és tematikus napokkal szórakoztatják majd a tévénézőket a nyár utolsó heteiben. A következő hetekben új sorozatok és akciófilmek kerülnek vetítésre. Az RTLII-n megtekinthetővé válik A belső ellenség című sorozat második évadja, majd péntek esténként az Érintés című sorozat.

A Cool-on vasárnap emlékeznek az elhunyt Robbie Williams-re a Jumanji című film levetítésével. Az RTL+-on ezen a héten indul el az Egy rém modern család negyedik évada, amely Emmy- és Golden Globe díjat nyert. A Film+-on az „akciófilmek hete” kerül megrendezésre, így a 80-as és 90-es évek legemlékezetesebb akciófilmjeit tekinthetik meg a tévénézők.

Péntekenként ezentúl „Para Péntek” lesz, amivel a csatorna a horrorfilmek rajongóinak kedvez. Szintén a Film+-on lesz látható a Magas szőke férfi felemás cipőben, amellyel Pierre Richard nyolcvanadik születésnapját ünnepli a csatorna. Országos tévépremierként vetíti a tv adó augusztus 16-án a Zöld Darázs című filmet, majd 19-én A király nevében- Az utolsó küldetés című akciófilmet. Megtekinthető lesz továbbá a Szalmakutyák című thriller film, és a 30 perc vagy annyi se című akció-vígjáték.

Forrás: RTL Klub