TV csatornák és műsorgyártók
fa futóbicikli

Fa futóbicikli

Kiváló mozgásformát nyújtanak a kicsiknek a különféle lábbal hajtható járművek, de mellette nagyon jó készségfejlesztőek is. Remekül fejleszti a fa futóbicikli a kicsi lábakat, miközben óriási élményt ad a tudat, hogy önerőből gyorsan és egyre gyorsabban haladhat a csemete. Kitűnő választás a fából készült futóbicikli, hiszen ez egy kellemes, természetes anyag.

A vesszoparipa.hu webáruház sokféle terméket forgalmaz, ezek között megtalálható a Pipello fa futóbicikli is, ami rendkívül könnyű szerkezetű és stabilitást, biztonságérzetet ad a felhasználójának. Natúr-piros színpárosítással készült ez a Lilly modell. A festése nem mérgező, ugyanis emberre ártalmatlan festékkel és antibakteriális, vízalapú lakkal történt.

Kényelmes fogású, bordázott gumifogantyúval, 7 helyzetbe állítható ülésmagassággal, pneumatikus gumiabroncsokkal és levehető vászon üléspárnával van ellátva ez a szuper fa futóbicikli. Érdemes tudni, hogy a Pipello fa futóbicikliket Bulgáriában gyártják, családi manufaktúrában.

Print Friendly, PDF & Email