TV csatornák és műsorgyártók
benzinmotoros láncfűrész

benzinmotoros láncfűrész

A fejszével történő tűzifa aprítása sohasem lesz könnyű munka. Akinek gyakrabban kell efféle tevékenységet végeznie, bizony nem árt befektetnie valamilyen gépi erőbe, ami ebben az esetben egy benzinmotoros láncfűrész is lehet.

Az ilyen szerszámgép komoly teljesítményre képes, cserébe viszont elengedhetetlen a folyamatos karbantartása, a fűrészfogak élezése, a minőségi üzemanyag és a kenőolaj alkalmazása. Amennyiben ezek az alapteendők el vannak látva, akkor a felhasználó biztos lehet abban, hogy nem lesz szükséges idő előtt kiselejteznie a benzinmotoros láncfűrészt.

Legnagyobb előnye a garantáltan gyors munkavégzés. Rövid időn belül nagy famennyiséggel is meg lehet birkózni. Azonban nem egyszerű játékszerről van szó, gyerek kezébe tényleg nem való!

Mindig az a helyes, ha olyan személy dolgozik a motorfűrésszel, akinek már van némi tapasztalata a favágás, faaprítás terén. A benzinmotoros láncfűrész nem hozzáértő kezekben könnyen veszélyforrássá válik. Tudni kell mit, mikor és miként szabad vágni!