TV csatornák és műsorgyártók
Bushmills whiskey

Bushmills whiskey

A finom italok kedvelőinek mindenképpen érdemes kipróbálni ezt az ír csodát. A Bushmills whiskey hatalmas szakértelemmel készül, hiszen a termék főzdéje 400 éve működik sikeresen. Egyetlen helyen történik a gyártás mindenegyes folyamata, ami ritkának mondható e téren. A selymes, lágy ízét a háromszori lepárlásnak köszönheti.

Nagy lepárlóüstökben készül, ezért kevésbé karakteres az íze. Az írek nem használnak tőzeget az árpamaláta felmelegítéséhez, ebből kifolyólag a Bushmills whiskey nem visel magán füstös aromát. Nagy népszerűségnek örvend világszerte. Az itallal szinte minden szórakozóhelyen tudnak szolgálni. Próbálja ki bártan, ha még nem tette meg, biztosan nem fogja megbánni!

Ha elnyeri a tetszését, ami valószínű, akkor többé nem kell azon törni a fejét, hogy mivel lepje meg a barátait. Ha egy ilyen ital kerül az asztalra, akkor a szórakozás garantált lesz. Minden alkalomra tökéletesen megfelel, és még a hölgyek körében is közkedvelt, ami a lágy ízvilágának köszönhető. A Bushmills whiskey egyszerűen beszerezhető, hiszen számos italbolt forgalmazza.