TV csatornák és műsorgyártók
USB kábelek

USB kábelek

Szinte minden okostelefonhoz tartozik töltő és valamilyen vezeték. Ezek részei az alapkészletnek, amit a gyártó mellékel az eszközhöz. Viszont, ha másodkézből vásárolunk egy bizonyos márkájút, ezeket külön kell beszerezni hozzájuk. A boltok polcain lévő USB kábelek pedig általában teljes mértékben megfelelnek az egyes készülékek paramétereinek, vagyis más szóval képesek pontosan az aktuális erősséggel és a gyártó által kiszámított sebességgel feltölteni az okostelefont, biztosítani az adatátvitelt.

Azonban a használat során a telefon töltése nemcsak otthon, hanem a munkahelyen, az autóban és egy kávézóban is szükséges. Ilyen esetben felmerül a kérdés, hogyan válasszunk minőségi USB kábeleket a készülékek feltöltéséhez?

Az alacsony minőségű töltő kábelek használata esetén a mobil gyorsabban lemerül, mint feltöltődik. Ennek eredményeként egyszerűen kikapcsol és kommunikációs eszköz nélkül maradunk. Ezért csak megbízható helyről szabad USB kábeleket választani, hogy ne okozzunk felesleges problémákat magunknak!