TV csatornák és műsorgyártók
Nézd meg a receptet a schaer.com weboldalon!

Nézd meg a receptet a schaer.com weboldalon!

Nagyanyáink még sok olyan dolgot tudtak, amit mi nemhogy elfelejtettünk, hanem soha nem is tudtunk, mivel nem volt rá szükség. Azonban ez nem azt jelenti, hogy ezután sem sajátíthatóak el ezek a dolgok, hiszen ha nagyanyáink már nem is élnek, az internet még a rendelkezésünkre áll és nagy segítséget nyújt ezen a téren is. Ha követed a schaer.com weboldalon leírt lépéseket, akkor gond nélkül készíthetsz saját otthonodban forró és ropogós gluténmentes kenyeret. Amint rákattintasz erre a linkre, azonnal eléd tárul majd a gluténmentes kenyérsütés titka 10 lépésben.

Mindegyik lépés részletes leírást tartalmaz, így azok is belevághatnak, akik még soha nem próbálkoztak semmiféle kenyér sütésével. Az itt található recept segítségével egyáltalán nem nagy ördöngösség, ráadásul most még kedveskedhetsz is azoknak a lisztérzékenységben szenvedő szeretteidnek, akik az ünnep alkalmával meglátogatnak majd. Végre nem kell majd úgy éreznie senkinek a vendégség ideje alatt, mint valami kakukktojás, hiszen most már szabad kenyeret enni anélkül, hogy utána rosszullét következne. Természetesen magadnak is süthetsz, ha nálad jelentkeztek ilyen problémák. Vagyis az ünnep valódi családias és örömteli hangulatban telik majd, ráadásul elsajátítottál egy újabb receptet, amivel bővítetted a főző-sütő tudományodat. A fenti weboldalon nemcsak a receptet találod majd meg, hanem természetesen a hozzávalókat is. Ez nemcsak azért nagyszerű, mert így tudni fogod, hogy miből mennyit kell a kenyértésztába tenned, hanem főleg amiatt is, mert így tisztában leszel azzal mit eszel.

Mivel Te készíted a gluténmentes kenyeret, ezért nagy valószínűséggel semmi olyat nem teszel majd bele, ami káros lenne az egészségedre. Viszont, ha kenyérkészítés közben változtatnál a terven és kenyér helyett inkább egy gluténmentes pizzát dobnál össze, esetleg mindkettőt, akkor ennek sincs semmi akadálya. Ugyanis a kenyér és a pizza tésztája egy és ugyanaz. Csak ki kell szakítani egy darabot a kenyértésztából, kinyújtani, megrakni minden finomsággal és mehet is a sütőbe. Ha mindez kész, akkor jó étvágyat hozzá!