TV csatornák és műsorgyártók
takarmánykeverő gép

Takarmánykeverő gép

Nagyon szép a gazdák munkája, de ugyanakkor egyáltalán nem könnyű, ráadásul több gépre is szükségük van a gazdaságban. Ennek ellenére rengeteg fiatal dönt úgy, hogy gazdálkodásba kezd, amihez manapság támogatás is igényelhető, így könnyebben hozzá lehet jutni a nélkülözhetetlen apparátushoz. A takarmánykeverő gép árakról a Novara weboldalán tájékozódhatsz bővebben. A takarmányozási receptúrák nagymértékben befolyásolják a jószágok egészségét és az üzem gazdaságosságát.

Etetni az év minden napján kell és ez a munka hatékonyabb, ha megvannak hozzá a megfelelő minőségű és méretű takarmánykeverő gépek. 300, 500 és 1000 kg keverő tartálykapacitású, darálóval ellátott, álló takarmánykeverő gépek közül választhatsz a novara.hu oldalon megismerhető cég kínálatából. Ezekre a gyártmányokra általánosságban jellemző az egyszerű konstrukció és a robosztus, erős felépítés. Megfelelő karbantartás mellett, hosszú éveken keresztül kiszolgálnak a berendezések, tehát nagyon jó befektetést jelentenek.

A weboldalon megtekintheted a takarmánykeverő gépeket, illetve elolvashatod a mellettük lévő leírást is. Ebből megtudható az adott gépezet típusa, tartálykapacitása, a keverési idő, a daráló teljesítménye, motorok száma és kapacitása, hosszúsága, szélessége, magassága, súlya egyaránt. Nagyobb gazdaságba előnyös az 1000 kg kapacitású takarmánykeverő gépet választani, aminek az ára 1 650 000 Ft+ÁFA. A Novara Coop Kft. rendelés esetén a szállítási feltételeket a megrendelő lakhelyének ismeretében tudja kiszámítani.

Érdemes ennek a cégnek a termékeit górcső alá venned, ha igazán színvonalas, márkás és tartós berendezéseket szeretnél vásárolni a gazdaságodba. A vállalkozás fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek forgalmazása, hivatalos képviselete a szlovén, horvát, lengyel, francia, olasz, szerb, dél-koreai gyártóknak. Gazdag kínálatában felfedezhetőek a mezőgazdasághoz kapcsolható eszközök is, közepes és nagyobb gazdaságoknak. A termékpaletta tagjai korrekt áron vásárolhatóak meg, így a takarmánykeverő gépek is.