TV csatornák és műsorgyártók

A konyhai vagy fürdőszobai hulladékgyűjtő minden otthonban nélkülözhetetlen eszköz. Szinte minden piszok ide kerül. A kuka, mind a szerves, mind a száraz hulladék ideiglenes tárolására alkalmas.

Manapság a legtöbb hulladékgyűjtő szabványos méretekben kapható, amelyekbe a boltokban kapható szemeteszsákok jól illeszkednek. Bár talán észre sem vesszük, a billenőfedeles szemetes olyan dizájnelem, amivel szinte mindenhol találkozunk.

A konyhákban, akár otthon, akár az éttermekben vagy a vállalatoknál, a hulladék tárolókat a felesleges szemét kidobására használják. A megfelelő kukával csökkenthetjük a szemét kellemetlen szagát, de a helyiség esztétikai szempontjairól is gondoskodhatunk.

A konyha nem az egyetlen hely, ahol hulladékgyűjtő áll. A fürdőszobákban elhelyezett billenőfedeles szemetesek a legtöbb szépség- és egészségügyi eljárás higiéniáját is fokozzák. A háztartási szemetesek segítenek az otthon rendben tartásában, a gyermekek jó szokásainak kialakítását szolgálják és megkönnyítik a hulladékok szétválogatását.