TV csatornák és műsorgyártók

Ryanair kabinbőrönd

Amennyiben repülővel történő utazáskor fel szeretné vinni az Önnek fontos dolgokat az utastérbe, akkor rendelkeznie kell egy olyan kofferral, hogy ezt megtehesse. Erre a célra optimális a Ryanair kabinbőrönd, amit fel lehet vinni a gépre.

Az sem jelent problémát, ha még nem rendelkezik ilyen kofferrel, hiszen a marchborond.hu webáruházban találni fog ideális modellt, ehhez csak be kell lépnie és kiválasztania az Önnek tetszőt. Ráadásul, ha 13.00 óra előtt rendeli meg a terméket, a kiszállítás már a következő munkanapon megtörténik, bármiféle késedelem nélkül. A Ryanair kabinbőrönd kiváló minőségét mi sem bizonyítja ékesebben, mint az, hogy 5 év garanciát biztosítanak rá. Hogyha valamelyik bőröndtípussal vagy a rendeléssel kapcsolatban kérdése volna, tárcsázza bizalommal a 061/306-55-00-ás telefonszámot, hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óra között!

Ne feledje, utazás előtt pár nappal is megrendelhető a Ryanair kabinbőrönd, mert így is időben megérkezik! Ezek után már csak szerencsés utat kívánunk!

Print Friendly, PDF & Email