TV csatornák és műsorgyártók
Álomházak elérhető áron

Álomházak elérhető áron

Retteg a házépítésbe belevágni, mert úgy gondolja, a kőművesi munkálatok évekig elhúzódhatnak? Velünk nem! A Mágus Készház csapata előregyártott panelekkel dolgozik, így az álom házak nagyon hamar készülnek el, a kliens elvárásaihoz igazítva.

Tervezze meg vagy mondja el nekünk, milyen otthonra vágyik és ehhez mérten alakítjuk ki a fix paneleket és a szerkezetet. Cégünk kulcsrakész otthonokat teremt a magyar lakosoknak, de ha Ön szeretne egyedi belső teret kialakítani, akkor félkész házat is rendelhet tőlünk.

Sokan úgy vélik, hogy az álom házak egekig érő áron készülnek el, holott ez gyakorlatban nincs így. Legalábbis nálunk fix árak vannak, ami alapján a számolás is egyszerűbb és nem kell extra kiadásokra számítani. Ha egy „all inclusive” projektbe vág velünk, akkor biztos lehet abban, amikor betoppan az ajtón, öröm fogja elölteni a saját és szép otthon láttán. Amennyiben szeretné megnézni, hogy milyen álom házak születtek a tapasztalatunknak és tudásunknak köszönhetően, jelezze felénk és egyeztetünk a benne lakó korábbi klienseinkkel!

Print Friendly, PDF & Email