TV csatornák és műsorgyártók

Egy romantikus vacsora vagy meghitt családi est hangulatát kár villanyvilágítással elrontani. A méhviasz gyertya meleg fénye sokkal jobban illik ezekhez a bensőséges együttlétekhez. A BeoBee családi méhészet gazdag kínálatában ilyen típusú termékeket is találunk, különféle kiszerelésben.

Ezek a fényforrások, amint azt nevük is elárulja, a méhek építőanyagaként ismert természetes méhviaszból készülnek, a kanóc pedig pamutból van. A méhviasz gyertya lángja a hagyományos gyertyáknál melegebb, mézes illatú, kisebb a füstje és nem tartalmaz káros mellékanyagokat, mint amilyen a paraffin. Ha ilyen gyertyát használunk, nem kell attól tartanunk, hogy váratlanul csöpögni kezd, ráadásul a megszokottnál hosszabb ideig gyönyörködhetünk a fényében, égése ugyanis minden más mécsesénél kétszer tovább tart.

A méhviasz gyertya légfertőtlenítő és nyugtató hatással bír, légzőszervi panaszok, illetve allergiás vagy asztmás tünetek esetén különösen jó szolgálatot tesznek. A BeoBee családi méhészet honlapján, néhány kattintással megrendelheti az egészsége fölött őrködő fényforrást.