TV csatornák és műsorgyártók

A koronavírus-járvány idején számos egészségügyi óvintézkedés épült be a mindennapjainkba, leginkább a gyakori kézfertőtlenítés és az orvosi maszkok viselése. Bizonyos esetekben, a mai napig szükség van a szájunkat, orrunkat eltakaró védőeszközre, az orvosoknak, egészségügyi asszisztenseknek pedig ez a munkaöltözet kötelező tartozéka.

Az azonban nem mindegy, hogy milyen anyagból készülnek és mennyire megbízhatóan állják útját a légköri szennyeződéseknek, baktériumoknak a betegellátásban nélkülözhetetlen orvosi maszkok.

A Healerstore virtuális kereskedés ezen termékeit 3 rétegű antiallergén anyagból tervezték, ez az általuk nyújtott védelem legfőbb biztosítéka. Az említett webboltban kapható orvosi maszkok pontosan követik az arc formáját, így kényelmes a viselésük.

Amennyiben helyesen vannak rögzítve, az orrot és a szájat is teljesen eltakarják, akkor meggátolják, hogy a legkisebb szennyeződés is bejusson a szervezetbe. Ezek a tökéletes biztonságot nyújtó maszkok 50 darabos csomagolásban kaphatóak, ez a készlet egy egészségügyi dolgozó szükségletét több hétre is fedezi.