TV csatornák és műsorgyártók
fűnyírókés

Fűnyírókés

Akinek van otthon kertje vagy egy tágasabb udvara, ami gyakran pázsittal van díszítve, jól tudja, hogy mennyi időt és energiát igényel karbantartani a zöld felületeket, főleg ha az nem a megfelelő szerszámmal történik. A régi időkben csak a sarló és a hagyományos kasza állt rendelkezésre erre a célra, de a modern technika jóvoltából, a lehetőségek jelentősen kitágultak, amiben a fűnyírókés komoly szerepet játszik.

Egy olyan sajátos kiegészítőről van szó, amit többféle módon vethetünk be. Motoros kaszába, önműködő robotgépbe vagy speciálisan erre a célra kialakított traktorba egyaránt belekerülhet az adott típusú fűnyírókés. Nagy előnye, hogy az anyagából adódóan, ami fém, a vastagabb szárú gyomokat is képes eltávolítani, valamint nehezebben kopik el.

Természetesen mindig figyelni kell, hogy mennyire használódik el, mert időnként egy alapos élezéssel sokat javíthatunk a hatékonyságán. Ha valamilyen oknál fogva a fűnyírókés teljesen tönkremegy, akkor sincs minden veszve, mert online rendelhető másik, mindössze néhány kattintással.