TV csatornák és műsorgyártók
elektromos roller

Elektromos roller

A nagyvárosokban élőknek a munkába járás és az onnan való hazautazás sok időt vesz igénybe. A közlekedési dugók és a túlzsúfolt csúcsforgalom miatt, az embereknek sokkal korábban kell elindulniuk reggel és órákat tölteni az úton. Az idő az egyik legértékesebb erőforrásunk és az elektromos roller nagyszerű módja annak, hogy perceket takarítsunk meg, függetlenül attól, milyen messzire kell utaznunk. Nem kell többé aggódnunk a buszmegállóig való gyaloglás, a rendszeres várakozás vagy a zsúfolt buszon való kellemetlen ücsörgés miatt, ha egy elektromos rolleren közlekedünk.

A legtöbb roller átlagosan 25-30 km-t képes megtenni egyetlen feltöltéssel. De vannak hosszabb távok megtételére tervezett modellek is, amelyek akár 45 km-t is képesek megtenni töltés nélkül. Ha messze dolgozunk az otthonunktól és az elektromos rollerünk nem képes egyetlen töltéssel megtenni a távolságot, akkor a metróra vagy a buszra is magunkkal vihetjük. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy időt takarítsunk meg, míg a metróig vagy a buszig eljutunk.

Black out függönyök igazán jó minőségben

Az árnyékolástechnikai eszközök témájában manapság elég sokféle variáció létezik. Különböző anyagok, változatos minták, funkciók és költségek várják a vásárlókat. Így mindenki megtalálhatja és felakaszthatja az ablakra azt, ami tökéletesen megfelel mind az ízlésének, mind a pénztárcájának. A naptól maximálisan védő black out függöny pedig pont ilyen árnyékoló. Ez lehet inkább hagyományos megjelenésű vagy teljesen extravagáns mintázatú is. Az elsötétítést egy speciális típusú szövet garantálja, ami fényzáró és egy- vagy kétszálas szatén szövéssel készül.

A black out függönyök ideálisak mindazoknak, akiknek elegük van abból, hogy kora reggel ragyogó napfényre ébrednek vagy alvási problémáik vannak. Tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe és könnyen ápolhatóak is. Ha olyan napvédő rendszerre van szüksége, ami optimálisan védi otthonát a túlzott napsugárzástól és segít ideális hőmérsékleten tartani a helyiséget, akkor a black out függönyök között könnyen megtalálhatja a legjobb megoldást.