TV csatornák és műsorgyártók
Minőségi telefontok

Minőségi telefontok

Bár egyre nagyobb a feszültség a Huawei háza táján, mivel Amerikában fekete listára került a vállalat, a készülékek még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek.

Nem csoda, hiszen kiváló minőséget kaphatunk kézbe kedvező ár-érték arány mellett. Ennek köszönhetően, a Mate 20 Lite tokok nagy keresletnek örvendenek, mert még mindig rengeteg példányban fogy ez a típus a webáruházak, mobilszolgáltatók kínálatából.

Mivel az okostelefonok túlnyomó része rendkívül törékeny, ezért nem árt a megfelelő védelmet biztosítani annak érdekében, hogy egy esetleges leejtést követően ne törjenek szét.

A legtöbb esetben a hátlap és a kijelző sínyli meg a dolgot, de előfordulhat, hogy valamelyik apró alkatrész használhatatlanná válik, a nagyobb ütés következtében. A Mate 20 Lite tokok viszont remekül mutatnak és tökéletesen illeszkednek a telefonhoz. A hangerő és a ki-bekapcsoló gombokat továbbra is könnyű lesz megnyomni. Ezt azért érdemes kiemelni, mert a silány Mate 20 Lite tokok használatával ez is problémás lehet.

Print Friendly, PDF & Email