TV csatornák és műsorgyártók
Meleg víz az egész lakásban

Meleg víz az egész lakásban

A melegvíz-ellátás szempontjából kifejezetten fontos a minőségi eszközöket választani. Nem lehet panasz a Hajdu Z120E modellre, mivel minden tekintetből előnyös döntésnek számít, a minőségi konstrukciót tekintve, nem beszélve a kedvező ár-érték arányról. A kapacitása tökéletesen kielégíti 2-3 személy igényeit.

A Hajdu Z120E gazdaságosan használható, mivel nem kell félnünk a hatalmas villanyszámlától. Olyan modern elektronikával rendelkezik, ami magas hatásfokon dolgozik, optimális energia felvétel mellett.

További érveket is fel lehet hozni a Hajdu Z120E mellett, mint például azt, hogy korrózió elleni védelmet kapott. Ez jelentősen megnövelte az élettartamát, ezért biztosak lehetünk abban, hogy egy jó ideig nem lesz szükség cserére. Ezt egy speciális tűzzománc réteggel sikerült elérniük a tervezőknek a Hajdu Z120E esetében.

Nem mehetünk el szó nélkül a hőszigetelés mellett sem, hiszen ez az egyik legfontosabb része a bojlernek. Ennek köszönhetően tartja hosszú órákon keresztül melegen a benne tárolt vizet.