TV csatornák és műsorgyártók
Szövetek széles választéka

Szövetek széles választéka

Egy nehéz munkanap után, a kertben eltöltött este vagy a hétvégi családi, illetve baráti összejövetelek elengedhetetlen darabja a kerti bútor. A megfelelő komfortérzetről és az otthonos hangulatról többek között a kültéri szövet gondoskodik.

Ezek az anyagoknak, az esztétikum mellett, rendkívül tartósnak és strapabírónak kell lenniük, hiszen ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak. Az UV sugárzás, a pára, az eső és a szél folyamatos terhelést jelentenek a kerti bútoroknak.

Ezért különösen fontos, hogy könnyen tisztítható, erős, kopásálló, vízálló és vízlepergető anyagok álljanak a rendelkezésünkre. A kerti anyagokkal szemben elengedhetetlen követelmény, hogy egyszerű szappanos vagy mosószeres vízzel könnyen tisztán tartható legyen. A praktikum mellett, megjelenik az esztétikum is.

A környezet stílusához igazodva, számtalan szín és minta közül válogathatunk a kültéri szövet széles termékkínálatából. Mindössze rajtunk múlik, hogy megtaláljuk az otthonunk, kertünk hangulatához igazodó anyagot.