TV csatornák és műsorgyártók
Aviva torna

Aviva torna

Amikor egy nőnek nincs egyensúlyban a hormonháztartása, akkor számtalan nőgyógyászati problémával nézhet szembe. Ezek a gondok megfelelő, direkt erre a célra kifejlesztett mozgástípussal enyhíthetőek, így nem kell az érintetteknek vegyszeres gyógyszerkészítményeket szedniük annak érdekében, hogy a szimptómák redukálódjanak vagy megszűnjenek. Az Aviva torna rengeteget segíthet a hormonális eredetű problémák kezelésében.

Nagyon jó hatásmechanizmussal rendelkeznek ezek a tornagyakorlatok, hiszen az alhasi izmok, a medence, a gát, a farizmok, a lapockák közötti izmok, a nyak speciális húzásával, mozgatásával fokozza az artériás vérkeringést, aminek köszönhetően több vitamin és hormon jut el az alhasi szervekbe. Hatására felgyorsul a felesleges termékek, salakanyagok, széndioxid eltávolítása, mert serkenti a vénás vérkeringést. Munkára készteti a belső elválasztású mirigyeket, valamint masszírozza azokat az izmok feszítésével és ellazításával.

Továbbá, az Aviva tornagyakorlatok aktiválják a nyirokrendszeri keringést, erősítik az alhasi és kismedencei izomzatot, regenerálják a kötőszöveti rendszert, stimulálják a bőrfelszíni reflexpontokat. Érdemes tehát jelentkezni a tanfolyamra, amit egyszerűen megtehet a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül. A jelenlegi helyzetben, vagyis a koronavírus járvány miatt kizárólag online zajlanak a tanfolyamok.

Minden hölgynek ajánlott ez a tréning, aki törekszik a hormonháztartás egyensúlyba hozására, pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, a menstruációs fájdalmak megszüntetésére, enyhítésére, a ciklus rendezésére. A tornával elérhető a peteérés elősegítése, az ovuláció serkentése is. Akiknél problémába ütközik a teherbeesés, azoknak is nagyon jót tesznek ezek a gyakorlatok, illetve az idősebb hölgyeknek szintén, akik a menopauzával járó hormonális változásokat viselik nehezen. A hőhullámok és egyéb kellemetlen tünetek rendesen megkeserítik az életet, viszont ha tehetünk ellene, akkor lényegesen könnyebb az élet, ebben az amúgy nehéz periódusban.