TV csatornák és műsorgyártók
tokosztós ablak

Tokosztós ablak

A mesterséges fény feltalálása nem vonta maga után azt, hogy bárki elhagyja a fényt átengedő üvegfelületeket. Az embereknek szükségük van a napsugarakra, ezért az otthonaikat nem falazzák be teljesen, mert továbbra is hagynak rajta helyet, ahová nyílászárókat lehet telepíteni.

A tokosztós ablak kényelmes megoldás, mert ennek mindkét részét egymástól függetlenül kezelni lehet. A modern fejlesztéseknek hála, a kemény anyagból készült vasalat rendkívül strapabíró és hosszabb idő után sem vetemedik meg. A tokosztós ablak nagyon jól variálható, ezért ezt nagyon sokan szeretik. Ahová nagyobb felületű nyílászárót kell beszerelni, oda általában a szakemberek ezt a típust ajánlják.

Ha látni szeretné, hogy miből lehet választani, akkor kukkantson be az ablakos.hu weboldalra, ahol képekkel tarkított leírásokat olvashat! A tokosztós ablak árajánlatáért lehetőség van telefonálásra, de visszahívás is kérhető. A felmérésre azért van szükség, mert minden lakásba más méretű tokosztós ablak szükségeltetik, de ez a művelet csak pár percet vesz igénybe.