TV csatornák és műsorgyártók

Egy hosszú, fárasztó munkanap után mindenki szereti kényeztetni a testét. Az arcmasszírozó roller a szépségápolás nélkülözhetetlen kelléke. Serkenti a bőr vérkeringését, aminek köszönhetően a tápanyagok szállítása fokozódik, ennek következtében pedig az epidermisz ragyogóbb és egészségesebb lesz.

A reggelente jelentkező duzzanatok csökkentésére szintén kiváló alternatívát jelent. A hideg kő hatására a felesleges folyadékok és a toxinok könnyebben távoznak a bőr alól.

Az eszköz segít az arcon található nyirokcsomók irányába terelni a nyiroknedvet, ezáltal felgyorsítja a méregtelenítési folyamatot. Az arcmasszírozó roller rendszeres használat mellett hozzájárul a finom ráncok és vonalak kialakulásának a megelőzéséhez, mivel javítja a bőr rugalmasságát és tónusát.

A használata növelheti a kozmetikai termékek, mint a szérumok és krémek felszívódását, így sokkal hatékonyabbá teszi azokat. A kellék alkalmazása kellemes érzetet biztosít és ellazítja az arc izmait. Az arcmasszírozó roller által egy kis wellness élményt csempészhet a napi rutinba.