TV csatornák és műsorgyártók
balatoni apartman

Balatoni apartman

Egyre több szállásadó igyekszik minél kevesebb kontaktot tartani a vendégekkel és magasabb szintű privát szférát biztosítani számukra. Létezik balatoni apartman saját applikációval, aminek köszönhetően a házigazda és a vendégek könnyedén tarthatják a kapcsolatot, személyes jelenlét nélkül. A check in és check out is okoskészüléken zajlik, a költségek is kizárólag bankkártyával rendezhetőek.

Üzenhetünk az online rendszeren keresztül a balatoni apartman üzemeltetőjének, ha problémánk vagy kérdésünk akad. A digitális eszközöknek teret adó szállások közül van közvetlen vízparti és találunk a kevésbé frekventált területen is.

Élvezhetik a zavartalan pihenést a nyüzsgés szerelmesei és a csend, nyugalom hívei is. A balatoni apartmanok közelében garantáltan találunk megfelelő programot. Kirándulhatunk, hajókázhatunk, gyarapíthatjuk a gasztronómiai élményeinket a helyi éttermekben. Kötelező a balatoni lángos és keszeg! Kóstoljuk meg a környéken készülő kézműves fagylaltokat is, például népszerű a tihanyi levendulás.