TV csatornák és műsorgyártók
fagyi rendelés

Fagyi rendelés

A cukrászdák, fagyizók tulajdonosainak nagyon oda kell figyelniük arra, hogy honnan szerzik be a finomságokat, amiket forgalmazni szándékoznak. Csak friss, ízletes fagylaltot szolgálhatnak fel a vendégeiknek, ellenkező esetben azok nem fognak visszatérni. Kézműves fagyi rendelésnél különösen fontos, hogy megbízható nagykereskedést válasszon. A Hisztéria Fagylalt nevű vállalkozás mindig frissen készíti a termékeit, a lehető legjobb alapanyagok felhasználásával.

A klasszikus ízektől kezdve, a szezonális gyümölcsökön át a variegált különlegességekig, minden kapható ebben a nagykereskedésben. Ötvennél is több íz közül lehet válogatni és a szakemberek minden esetben frissen készítik el azokat, vagyis a megrendelés után látnak hozzá. Kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel, színezékeket egyáltalán nem tesznek a finomságokba. A nyári időszakban rendkívül kelendő gyümölcsfagylaltok legkevesebb 40% gyümölcstartalommal rendelkeznek.

A gyártás során előnyt élveznek a magyarországi alapanyagok. Fagyi rendelésnél azt is tanácsos figyelembe venni, hogy a kézműves fajtáknak lényegesen magasabb az élvezeti értéke, mint az ipari fagylalttípusoknak. Azonban ezek között szintén lehet különbség, ami a felhasznált összetevőket, illetve a gyártáshoz alkalmazott gépeket jelenti. Ezért ajánlott az említett nagykereskedéstől rendelni, mert náluk a friss összetevők és a modern géppark egyaránt megvan.

Mennyei ízű ínyencségekkel lepheti meg a vendégeit, ha ettől a nagykereskedéstől szerzi be a fagyikat. Persze mindent megfelelően kell kezelnie a megrendelőnek is, vagyis figyelni a hőmérsékletre, az íz és színválaszték kialakítására, a pult tisztaságára, a kiszolgáló személyzetre egyaránt. Csak így tudja majd a kész fagylaltot rövid időn belül értékesíteni, illetve büszkélkedni a visszajáró vendégekkel. A nagykereskedés elérhetőségei megtalálhatóak a hiszteriafagylalt.hu weboldalon, amelyeken keresztül a kollégák szívesen válaszolnak minden kérdésére, valamint a rendelését is leadhatja.