TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Hétfőn este hét órakor egy új műsor mutatkozik be az RTL Klub csatornán. A műsor címe a „Konyhafőnök” lesz, amelyben egy három tagú zsűri bírálja majd az elkészített ételeket. A zsűri tagok között látható lesz Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József.

A zsűritagok már az első adásban komoly kihívások elé állítják a hobbiszakácsokat. Az első adásban a versenyzőknek a kedvenc ételüket kell elkészíteniük a megadott időre. A zsűritagok szerint a versenyzőknek az idő lesz a legnagyobb ellenségük, hiszen ha nem készítik el időben az ételeket, akkor akár ki is eshetnek.

Bernáth József séf úgy nyilatkozott, hogy a jó konyhafőnök – véleménye szerint – ügyel arra, hogy a vendégei időben megkapják a felszolgált ételeket. A kedvenc fogás elkészítése bár egyszerű feladatnak tűnhet, azonban fontos, hogy őszinte, erős ízeket teremtsenek a hobbiszakácsok. A műsor nyertese megkapja a Konyhafőnök címét, továbbá egy tíz millió forintos nyereményt is. A hobbiszakácsokkal az első adásban ismerkedhetnek meg a tévénézők.