TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Szombaton este újra látható lesz az X-Faktor műsora az RTL Klubon. A 2014-es évadban változás lesz a zsűri tekintetében, ugyanis Tóth Gabi, Szikora Robi és Alföldi Róbert mellett idén egy blueszenész kap helyet, Little G Weevil. A műsort Istenes Bence vezeti majd, aki először fog egyedül vezetni egy egész estés show-t.

A válogató adásban ismét lesznek meghökkentő pillanatok, a tehetséges énekesek mellett csodabogarak is színpadra lépnek majd, akik személyiségükkel hengerelték le a mentorokat.

Az X-Faktorba idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, illetve ismét láthatóak lesznek majd zenekarok is. A színpadon egyaránt láthatóak lesznek majd a vidám és szomorú pillanatok is. A műsor kezdése előtt látható lesz egy Fókusz Pluszos riport is, amiből előzetes információkat szerezhetnek a tévénézők.

A tehetségkutató legújabb évada tehát szeptember hatodikától lesz látható a műsorkínálatban. A válogatókat követően elindul majd az élő műsor, amibe csak a legjobb énekesek és zenekarok kerülhetnek be.