TV csatornák és műsorgyártók
fűtési keringető szivattyú

Fűtési keringető szivattyú

Egy fix fordulatú, de frekvenciaváltóval felszerelt, száraz tengelyű, ipari minőségű fűtési szivattyút keres? Ha a kérdésre a válasz igen, akkor az a jó hír, hogy most megtalálta ezt a terméket, ami nem más, mint a nagyszerűen előállított fűtési keringető szivattyú.

Legnagyobb előnyeként meg lehet említeni, hogy környezetkímélő és rendkívül energiatakarékos megoldást jelent. Sőt, akár a teljes élettartamuk alatt is képesek mindenféle karbantartás nélkül működni. Az egyedileg elkészített, beépített csapágynak köszönhetően pedig, a fűtési keringető szivattyú nagyon alacsony zajszinttel képes ellátni a feladatát, aminek köszönhetően még a családi házakba is ideális megoldás, hiszen egyáltalán nem zavaró.

Az már csak hab a tortán, hogy az ECM motornak és a hidraulikának köszönhetően úgy tud rendkívül magas hatásfokon működni, hogy közben a működési költséget is alacsonyan tartja. Ez azonban csak pár olyan pozitívum, amivel a fűtési keringető szivattyú rendelkezik, így ha többet szeretne megtudni, akkor mindenképpen kattintson!