TV csatornák és műsorgyártók
infraszauna

Infraszauna

Vigyük haza a wellness eszközök szervezetre gyakorolt jótékony hatásait és élvezzük az otthonunkban a kényelmes regenerálódást! Erre egy hatékony, jól bevált ötlet az infraszauna. Tehát gondolkodjunk el a beszerzésén! A kabinban a levegő csak 45-65 C fokra melegszik, ami mi állíthatunk be a kívánt értékre, így sem a padló, sem a pad nem forrósodik át és szívbetegek is használhatják.

Ennél az eljárásnál nem a levegő magas hőmérsékletétől melegszik fel a testünk, hanem az infravörös sugaraktól. Az izzasztó hatás, ami rendkívül jó az egészségre, a szépségre és a közérzetre ugyanúgy működik, mint a hagyományos finn szaunák esetében.

Az infraszaunában elegendő 20-30 percet eltölteni és a felfűtési idő is csak néhány percet vesz igénybe. A kabin kisebb méretben, 1-2 személyes kivitelben készül. Hálózati feszültségről üzemeltethető, nem kell szakember a beszereléséhez és a fogyasztása is alacsony. Az infraszauna tehát gyors, modern és költséghatékony. Kell más az otthoni wellness megteremtéséhez?