TV csatornák és műsorgyártók
elszívó ventilátor

Elszívó ventilátor

Ha egy megbízható légtechnikai vállalkozást keres, amelyik jobbnál-jobb ventilátorokat és légcsatornákat forgalmaz, akkor érdemes a Mepoker Kft. honlapját alaposabban áttekinteni. A cég által kínált elszívó ventilátor modellek terjedelmes skálán mozognak, így mindenki megtalálja a számításait. A hagyományos elszívó ventilátor típusok mellett, rengeteg cső-, mennyezeti, padló- és ablakventilátor közül lehet válogatni.

Megbízhatóságukat neves márkák garantálják, némelyik típus például garanciával érkezik a gyártósorról. A különféle elszívó ventilátor között található fűzőzsinóros kapcsolású, valamint kisfeszültségű modellek is, amiket falra lehet szerelni. A kis és közepes helyiségek elszívó szellőztetéséhez való darabok, az alacsony zajszintjüknek köszönhetően, nagyon keresettek. Az olyan helyiségekben és intézményekben, ahol oktatás, gyermekgondozás vagy orvosi ellátás történik, a csendes csőventilátorok valamelyikét javasoljuk, amire a Mepoker Kft. akár 10%or árengedményt is biztosítani tud.

Az, hogy Önnek pontosan milyen ventilátor lenne az ideális, több módon is megtudhatja. Ha rendelkezik minimális mérnöki vagy technikai ismeretekkel, akkor a termék specifikációja alapján máris tud szelektálni. Azonban olyan esetben, amikor laikusként kell döntenie, elég nehéz a termékismertető alapján választani, ilyenkor viszont a munkatársainkkal tud közösen döntést hozni. Kis ellenállású rendszerekhez való, mégis nagy légszállítású típusunk is van, ami nagy fordulatszámmal dolgozik, igy például konyhákban, éttermekben tökéletesen hasznosítható. Az egyik legismertebb az axiális ventilátor, ami fém ventilátorházzal és járókerékkel együtt kerül kiszállításra a megrendelő felé.

Az axiális ventilátor szintén alacsony zajszinttel dolgozik, így senkinek nem lesz zavaró annak működtetése. Nem utolsósorban, a gyors szellőztetés miatt, az axiális ventilátor használata nagyon értékes a hotelszobákban, ahol rövid idő áll a takarítószemélyzet rendelkezésére, hogy a szoba tiszta, friss és rendezett legyen.

Print Friendly, PDF & Email