TV csatornák és műsorgyártók
üvegkorlátok

Üvegkorlátok

Minden olyan épület, amihez terasz vagy lépcső tartozik, ott a korlát szinte elengedhetetlen. A lépcső melletti korlátok támaszként szolgálnak, míg a teraszoknál a balesetek megelőzésének céljából állítják fel. Régen a fából készült volt a menő, de ez mára megváltozott és az üvegé lett a főszerep. A classuveg.hu weboldal remekül összefoglalja az üvegkorlátok legfőbb előnyeit. Átláthatóbb és nagyobb lesz a belső tér. A teraszon a csapadék vagy az erős napfény nem rongálja és hosszú ideig megmarad eredeti állapotában.

Erre a célra edzett laminált üveget használnak, ami minőségben és vastagságban eltér a többitől. Modern technológiával vannak gyártva, ennek tulajdonítható a biztonsága és a szilárdsága. Nem kell tartani attól, hogy balesetet okoz, ha véletlenül eltörik, mivel a rajta lévő fólia összefogja a darabokat. Kétféle módszerrel rögzítik, amit a hely és a kliens határoz meg. A teraszok korlátait oszlopos módszerrel végzik, míg a lépcső mellett pontmegfogásos technikát alkalmaznak. Mindkettő nagyon biztonságos.

A családi házak mellett, hotelek és irodaházak is igénylik az üvegkorlátok beszerelését, ezzel modernizálják a helyiséget. A szálloda vendégei értékelik a gyönyörű kilátást, amit az erkélyről megcsodálhatnak. Ez egy komolyabb befektetés, de idővel megtérül. A korlátok tisztítása nem igényel semmilyen speciális ápolást, csupán egy puha törlőkendőre és ablaktisztítóra van szükség, utána gyönyörűen fog csillogni. Ha Ön is szeretné a lakását stílusossá tenni, kérje a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat segítségét!

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megrendelő elégedett legyen. Szakmai sikerüket az oldalon megtalálható referenciamunkák is tükrözik. Szolgáltatásai közül a legfontosabb a tolóajtók, zuhanykabinok, kádparavánok, tükrök felszerelése szerepel. Ezeken kívül, egyedi dolgokat is vállalnak, ami az üvegmegmunkálással kapcsolatosak. Árajánlatért forduljon bizalommal a cég ügyfélszolgálatához! A tervezéstől a kivitelezésig mindenben számíthatnak a csapat szakmaiságára.