TV csatornák és műsorgyártók
a76

A76 barber szalon

Mit szólnál, ha létezne egy olyan hely, ahol a hölgyek azt mondják, helyezd csak kényelembe magad és máris hozom a neked járó sört? Ez nemcsak a mennyországban létezik, sőt, nem is csak egy tökéletes férfiálom, amiből egyszer fel kell ébredni, hanem ez a valóság. Létezik ilyen hely! A “barber királynők” hamar nagy népszerűségre tettek szert a fővárosban (forrás: a76). Miért? Mert pont azt nyújtják, amire a legtöbb férfi vágyik: egy kényelmes széket, na meg egy sört a hűtőből. Miről van szó? A barber királynőknek becézett lányok az A76 nevű borbélyszalonban dolgoznak.

Két szalonjuk is létezik. Az egyiket az Andrássy út 76 szám alatt találhatod meg, míg a másikat a Móricz Zsigmond 11 szám alatt. Köztudott, hogy a legtöbb barber szalon egyben valamiféle férfi klub jelleggel is bír, azaz sok értelme nincs ide belépni a csajoknak. Mégis ez a két borbélyszalon kissé felrúgja ezt az íratlan szabály, de csak félig, hiszen mindkét helyen csajok várják az ügyfeleket.

Persze az itteni csajokra még a rosszabb napokon sem jellemző a lelkizés. Általában könnyen megtalálják a hangot a férfiakkal bármilyen témában. Ez teszi igazán egyedivé az A76 borbélyszalonokat. Természetesen a felsoroltak mellett, a pontosság és a precíz munka minden lány prioritásai között szerepel. Bármelyik lány munkáit megtekintheted a szalon honlapján, könnyen eldöntheted, hogy kinél szeretnél időpontot foglalni. Az időpontot ugyancsak a honlapjukon foglalhatsz, tulajdonképpen a nap bármelyik órájában, nem kell megvárnod a reggel 8 órát.

Ha neked éjjel 2-kor jut eszedbe, hogy ideje lenne megszépülnöd, akkor a telefonod segítségével is lefoglalhatod a számodra kényelmes időpontot. Amennyiben ezt megteszed, biztos lehetsz abban, hogy nem kell majd várnod, hiszen az itteni lányok minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy az időhatárokat betartsák. Tehát, ha szeretnéd rendbe tétetni a szakálladat és a hajadat, akkor ez alkalommal keresd fel az A76 borbélyszalont és hagyd, hogy a barber királynők a trónra ültetve királyi fogattatásban részesítsenek!