TV csatornák és műsorgyártók
munkavédelmi szandál

Munkavédelmi szandál

A nyári hónapokban azok is szívesen viselnének lengébb ruházatot a munkahelyükön, akiket a szakterületük védelmi ruházat viselésére kötelez. A munkavédelmi szandál számos területen helyettesítheti a meleg szezonban a bakancsokat és cipőket. Nem kell aggódni, hiszen a talp, a lábfej védelmét ezek a lábbelik is kitűnőek ellátják, speciális kialakításuknál fogva remekül megfelelnek a biztonsági szempontoknak.

A biztonság érdekében, ezek általában orrmerevítővel, antisztatikus és csúszásgátló PU talppal, energiaelnyelő sarokrésszel vannak gyártva. De essen pár szó a kényelemről is, hiszen a munkavédelmi szandál esetében is fontos, hogy akár 8-10 órán keresztül problémamentesen viselhető legyen.

A mikroszálas felsőrész és antibakteriális bélés elősegíti a szandál szellőzését, így a lábak nem izzadnak bele. A netpolc.hu webáruházból megrendelhető kiváló munkavédelmi szandál modellek könnyűek, rugalmasak, ugyanakkor erősek és tartósak. Azt is érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy roppant esztétikusak is.

Print Friendly, PDF & Email