TV csatornák és műsorgyártók
megfelelő hatóanyagok

Megfelelő hatóanyagok

Annál sikeresebb a szépségápolás, minél hatékonyabb termékeket használunk ehhez a mindennapi tevékenységhez. Számtalan produktum található meg a drogériák polcain, egyesek kevésbé, míg mások lényegesen hatékonyabbak és nem egyszerű feladat kiválasztani az ideális termékcsomagot, ami a bőrünket gyönyörű eredménnyel ápolja. Egy fátyolmaszk sokszor hatékonyabban tudja eljuttatni a bőrbe a megfelelő hatóanyagokat.

Ha száraz, feszül, esetleg kipirosodik az arcunk, ezzel a bőrünk azt jelzi, hogy egy kis extra táplálásra van szüksége. A fátyolmaszk bármikor alkalmazható, amikor úgy érezzük. Nem szükséges mindennap használni, általában 3-4 naponta szokták, hiszen így is kiváló sikert hoz, illetve tökéletes kiegészítője lehet egy komplett arcápolási rutinnak. Jó szolgálatot tesz a fátyolmaszk akkor is, amikor egy fontos eseményre készülünk, mert valódi gyorssegélynek számít a felhámnak. A legrövidebb idő alatt kiváló formába hozza az arcot.

A különböző arckrémekkel ellentétben, a fátyolmaszk szövetanyaga megakadályozza, hogy a hatóanyagok egy része elillanjon, elpárologjon a bőr felszínéről, szinte belenyomja azokat. Könnyen az arc formájához illeszthető a szépítő összetevőkkel bőségesen átitatott szövetanyag, ami nagyon eredményesen juttatja a bőrbe az ápoló hatóanyagokat. Igazán egyszerű a fátyolmaszk használata, csak kivesszük a kis zacskójából, széthajtogatjuk, levesszük róla a védőfóliát, majd a letisztított arcbőrünkre illesztjük.

15-20 perc hatóidő után egyszerűen levesszük az arcunkról a fátyolmaszkot, a maradék esszenciát lágyan belemasszírozzuk a bőrbe és ennyi az egész. A csodálatos hatását azonnal érezhetjük, illetve láthatjuk a tükörben. A szepsegcenter.hu weboldalról sokféle fátyolmaszk rendelhető meg, C-vitaminos, folthalványító, hialuronsavas, kollagénes, peptides feszesítő, hidratáló, bőrfiatalító. Ezek a célnak megfelelő hatóanyagokat tartalmazzák, amelyeknek a hatása nem marad észrevétlenül. Próbálja ki Ön is ezt a varázslatos terméket, mert nem fogja megbánni!

Print Friendly, PDF & Email