TV csatornák és műsorgyártók
pergető orsó

Pergető orsó

A horgászat egy külön művészet, tudományterület, aminek számos formája létezik. Nem ugyanolyan módon kell pecázni egy tó esetében, mint a folyókon. Ha mozog a vízfelszín, akkor az is döntő, hogy mekkora a sodrás. Többféle technika és felszerelés létezik, amelyek között a pergető orsó szintén megjelenik.

A ragadozókra gyakran dinamikus módon kell lecsapni. Nem mindig elég belógatni a csalit és várni az eredményt, hanem olykor folyamatosan mozgásban kell lennünk. A műhalas vagy villantós horgászathoz a pergető orsó az ideális. Ezek a termékek ugyanis nagyobb igénybevételhez lettek tervezve. Szinte végig dolgoznak és emiatt alaposan megpróbálja az idő és a fizikai hatások.

A víznek is remekül ellenállnak, így aztán a korrózió nem fog ki rajtuk. A pergető orsó könnyű és kellemes fogásával nem okoz megterhelést, tehát az egész napos horgászat alatt sem lesz vele fárasztó bánni. A több csapágyas kialakítás révén, egyenletes visszatekerést garantálnak és a méretes fogásokkal is segítenek megbirkózni. Az anglingnation.hu weboldalon elérhető a prémium kategória is.