TV csatornák és műsorgyártók
Advantix csepp

Advantix csepp

A kellemes meleg idő nagyon csalogató tud lenni, azonban érdemes észben tartani, hogy vannak olyan paraziták, kártevők, amelyek csakis arra várnak, hogy lehetőséget kapjanak a kedvencünk bundájába belefurakodni. Legyen az kullancs, bolha, szúnyog, tetű, az Advantix csepp révén hatékonyan védekezhetünk ellenük.

Elég csak havonta egyetlen kezelés és a kutyus máris mehet ki a természetbe önfeledten szórakozni. Ugyanakkor figyeljünk arra, hogy rendszeresen megismételjük a kezelést, mert csakis ilyen módon előzhetőek meg a kellemetlenséggel járó problémák! Az Advantix csepp sajátos hatóanyag komplexének hála, úgynevezett repellens hatást vált ki, ami elveszi a táplálkozási kedvét a káros élőlényeknek.

Ilyen módon a fertőzések kockázata jelentős mértékben lecsökken. Érdemes mindig a megelőzésre fektetni a hangsúlyt. Legyen mindig kéznél az Advantix csepp, amit beszerezhetünk online és kedvező ár-érték arány mellett a barzoo.hu webfelületen! A rendszeres alkalmazásával, az eredmény nem marad el.

Print Friendly, PDF & Email