TV csatornák és műsorgyártók
3d plus

3D plus

Vásárolt egy FDM nyomtatót és most kezdte el létrehozni élete első modelljeit? Ha csak PLA filamenttel szeretne nyomtatni és alapnyomatokat készíteni, akkor ez sok extra nélkül is megoldható. Azonban bárkinek, aki szeretne jobb minőségű és élesebb felületű modelleket készíteni, vagy keményebb anyagokkal dolgozni, a 3D plus tartozékok segítenek.

Szinte minden filament különböző mértékben nedvességmegkötő. Ez azt jelenti, hogy nedvességet vesznek fel a levegőből, ami nem éppen ideális nyomtatási körülményeket teremt. A nedvesség rontja a filament minőségét, buborékossá és durvább textúrájúvá teszi azt. Ezért feltétlenül fontos, hogy a szálakat a szabad levegőtől védve tartsuk a tárolás során. A webshopunk 3D plus kategóriájában megvásárolható filament szárítók képesek erre.

A mágneses nyomtató lapok sem kevésbé fontos kiegészítők, mert elengedhetetlenek a jó tapadáshoz. A nyomtató fúvókája gyakori használat után könnyen eltömődhet az olvadt műanyaggal. A fúvókatisztító szintén fontos 3D plus elem, mert biztosítja a nyomatok kiváló minőségét.